Välkomna tillbaka till min blogg!

Hej allihopa!

Det är drygt ett år sedan jag startade den här bloggen för att jag skulle åka på USA-turné. Sen dess har jag gjort 2 stycken till och har en 3e på gång i mars. Kan ni tänka er va!  Men det är inte det jag ska skriva om nu.

I december har jag utnämnt mig själv till Sveriges Artist-tomte! Det betyder att jag ska överraska er med en helt galet massa roliga grejer. Till exempel ska jag göra tre stycken julkonserter på Mosebacke i Stockholm. De går av stapeln (Ja, Pam jag vet att man bara får använda det uttrycket till båtar;-)) den 5e, 6e och 12e December. Men när Carola sjunger om Betlehem och Robert Wells hammrar piano till bjällerklang så kommer jag att göra en julkonsert för alla er som kanske inte vill höra de där klassiska jullåtarna eeeeen gååååång tiiiill.

Nä serru, på mina julkonserter får man höra låtar av Tom Waits, Leonard Cohen, Frank Sinatra – och mig såklart. För jag har ju gjort ett antar jullåtar (som ni kan ladda ner här: www.sofiatalvik.com/download ). Och sen får ni se och höra ett par riktigt schyssta gästartister också. Meja, Christian Kjellvander och Pernilla Andersson. Enda problemet är väl att Cornelisrummet på Mosebacke bara tar 50 personer, så om du vill gå får du skynda dig att boka biljett. Det kan man tex göra på www.mosebacke.se

Ja men vi ses väl där då! Jag är snart tillbaka med fler tossiga julupptåg så stay tuned!

kom på julkonsert för sjutton!