Snart är det premiär för julkalendern

Jag sa ju att jag skulle göra en massa roliga grejer i december on ni har ju redan sett på bannern här på min blogg att det rör sig om en julkalender. Men inte vilken julkalender som helst. Det blir en TV-julkalender, fast här på nätet. Så ni kommer att kunna kolla på 24 webb-tv-avsnitt där en massa juliga grejer kommer att hända. Jag är ju artist så det är klart att det blir mycket musik, men även mat och andra knäppa grejer. Och om du vill kan faktiskt DU vara med i julkalendern!

Det finns tre kuliga saker som du kan välja att vara med på:

1. Beställ Sofia som julkör!
Om du bor i Stockholmsområdet kan du beställa mig som julkör till dig själv eller till någon du tycker om. Det betyder att jag åker hem till den personen och spelar en jullåt live! Efterson julkalendern sänds som videos så kommer detta att filmas. För att beställa mig, skriv ett mail till med ditt namn, telefonnummer och adress till den du vill att jag ska spela för! Märk mailet “julkör”

2. Få ett julklappsrim!
Har du en julklapp som du behöver ett fyndigt rim till? Jag och mitt band hjälper dig att rimma till hela tjocka släkten. Skriv ett mail till med ditt namn, vad det är för julklapp och till vem du ska ge den. Märk mailet “julrim”

3. Tävla och vinn med årets julklapp!
Varje år spekuleras det vad som ska bli årets julklapp. Jag har hört att spikmattan tydligen rankas högt i år. Men vem bryr sig egentligen. jag vill veta vad DU tycker årets julklapp borde vara. Det kan vara allt från fred på jorden till nån konstig pryl du hittat på nätet. Skriv ett mail till med ditt namn, förslag på vad du tycker ska vara årets julklapp och din adress. Om du har bild på ditt förslag skicka gärna med en länk til den. Några av de mest kreativa/roliga/annorlunda förslagen kommer att presenteras i julkalender och vinner ett julpaket med 3 signerade Sofia Talvik-album. Märk mailet “julklapp”

Sista datum för att delta i julkalendern är 7e december.